-

-
TRANSLATE IN YOUR LANGUAGE

THIS BLOG IN YOUR LANGUAGE

donderdag, oktober 06, 2011

haaaaaaaaa, nogal een weertje he vandaag, typisch quiltweer zou ik zo zeggen...
heb ook niet stil gezeten , een Affotje van een klein Amish quiltje....begonnen met de stitchery voor de Quilters Blessing, heb 2 stitch-kes afgewerkt gisteren, ziet er leuk uit, en is leuk om te doen ook..

verder wacht ik op m, boek van Jane Austen, kijk er naar uit om misschien, jaja, de quilt te maken, vind hem heel mooi trouwens, maar denk dat het boek een ommetje rond de wereld aan het maken is, haaaaa, is een kleine 2 weken geleden al verzonden bij Wilma, misschien is Jane effe terug naar Engeland voor ' a nice cup of tea ', hihi

ook nog een spannend boek gelezen van Mindy Starns Clark
" Schaduw over Lancaster County "
Anna Bailey dacht dat ze haar traumatische Amish jeugd achter zich had gelaten: met een valse naam heeft ze een nieuw leven opgebouwd, ver weg van Lancaster County. Tot nu.

Wanneer haar schoonzus smeekt om hulp nu haar man wordt vermist, voelt Anna zich verplicht haar broer te zoeken. Ze ontdekt dat het eenvoudige boerenleven van haar familie slechts de dekmantel is voor een hightech topgeheim rondom DNA-onderzoek… en moet al snel vrezen voor haar eigen leven.


foto's volgen Ladiezzzzzz en een superleuke quiltdag gewenst....

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat voor shakes gebruik je ?
Leuk blog heb je.

Fijne dag,
Maria

Your comments make my day :)

Your comments make my day :)

Populaire berichten

...road

...road

Kenzo - Mieneken... Forever in my heart

Kenzo - Mieneken... Forever in my heart
01.01.1999 - 11.02.2014